Solicită informații
Contacteaza-ne

Automatizarea forței de vânzări (Sales Force Automation)

Acasă Automatizarea forței de vânzări (Sales Force Automation)

Automatizarea forței de vânzări (Sales Force Automation), cunoscută și sub denumirea de SFA, reprezintă o soluție modernă, ușor accesibilă care facilitează comunicarea eficienta și în timp util între cele trei părți implicate într-un proces de vanzare, respectiv companie, agentul de vanzari și clientul final. Altfel spus, SFA automatizează întreaga activitatea desfășurată pe teren atât din perspectiva acțiunilor de tipul Pre-Sales, Van-Sales, Merchandising și Trade-Marketing, cat și al managementului la nivel de echipa. Pe lângă eliminarea birocrației, un software SFA influențează în mod pozitiv și productivitatea angajatilor întrucât eliminarea sarcinilor repetitive presupune o mai bună organizare a timpului de lucru.

Gestionarea tuturor punctelor de vânzare
Acces în timp real la informații legate de clienți, noi puncte de vânzare, rute, detalii de contact, istoric comenzi, liste de preturi, program de lucru, condiții de creditare, termene de plata și contracte încheiate.
Control asupra întregului proces de vanzare
Urmarirea eficienta a comenzilor, încasărilor, facturilor, retururilor de marfa, targetului realizat și analizarea eficienței agenților de vânzări prin urmărirea anumitor indicatori de performanță (KPIs) precum timpi de vizitare/deplasare, număr mediu de vizite, contracte încheiate cu succes etc.
Cercetare de piaţă
Instrument de creare a chestionarelor ce pot fi personalizate în funcție de informațiile necesare, cum ar fi specificații produse proprii sau ale competiției, prezenţă, preţuri, promoții cu potențial impact în piață, prezența POSM-uri (Point of Sale Materials).
Rapoarte şi analize de business
Transformarea datelor înregistrate de agenți pe teren în rapoarte statice și dinamice de business cu privire la vânzari, clienți, concurență, distribuție, acoperire, promoții, atingerea obiectivelor.
Acces offline
Soluția funcționează în parametrii optimii inclusiv în zonele lipsite de acces la internet, eliminând astfel posibile întârzieri în activitatea agenților pe teren.
Adaptabilitate
Solutia Optimal Sales & Merchandising poate fi implementata pe o gama larga de dispozitive (tablete, Pocket PC-uri, atat pentru Android cât și pentru Windows Mobile).
Pasii de implementare:
Analiza initiala
Planificare buget
Proiectare
Dezvoltare
Testare si implementare
Pilot
Intretinere, servicii post implementare
Studiu de piata:
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Rezultat:
Lorem ipsum dolor sit
25%
Lorem ipsum dolor sit
83%
Lorem ipsum dolor sit
12%
Lorem ipsum dolor sit
93%
Lorem ipsum dolor sit
79%
Lorem ipsum dolor sit
63%
Lorem ipsum dolor sit met
Industrii
RETAIL
IT & TELECOM
SERVICII
FMCG
LOGISTICA & TRANSPORTURI
Peste 200 de clienți cu care lucrăm
Clienții nostri