Solicită informații
Contacteaza-ne

Gestionarea automatizată a depozitelor (WMS)

Acasă Gestionarea automatizată a depozitelor (WMS)

Optimal Warehouse este o soluție completă şi flexibilă pentru gestionarea depozitelor, acoperind toată gama de activităţi specifice. Este o soluţie modernă, care permite obţinerea unui control mai bun al operaţiilor şi resurselor disponibile în depozit, ajutând la reducerea costurilor, implementarea trasabilităţii şi creşterea satisfacţiei clienţilor.

Sistemul Optimal Warehouse permite urmărirea şi gestionarea articolelor de la recepţia în depozit, trecând prin toate operaţiile de stocare, inventariere, transferuri interne, ridicare, împachetare, încărcare şi livrare, asigurând şi conversia între unităţi de măsură diferite.

CREȘTEREA ACURATEȚEI INFORMAȚIILOR LEGATE DE DEPOZITELE ȘI OPERAȚIUNILE LOGISTICE
Optimal Warehouse permite gestionarea eficientă a diferitelor tipuri de produse și proprietăți ale acestora. Soluția permite definirea și administrarea structurii logice a spațiului de depozitare, astfel încat să se eficientizeze activitățile din depozit și acuratețea informațiilor să fie cât mai corectă.
AȘEZAREA OPTIMĂ A MĂRFURILOR DIN DEPOZIT
Depozitarea mărfurilor se poate face pe baza sugestiilor din Optimal Warehouse, acesta putând calcula în funcție de anumite date de intrare care este modalitatea optimă de așezare sau acest lucru se poate face în funcție de preferințele celui care a recepționat marfa.
PERSONALIZAREA SOLUȚIEI OPTIMAL WAREHOUSE PENTRU CERINȚELE PROPRII DE BUSINESS
Optimal Warehouse este o soluție complet personalizabilă care poate fi adaptată la cerințele fiecărui client în parte. Soluția beneficiază de o interfață intuitivă și poate fi integrată cu orice ERP, fiind dezvoltată utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu.
CREȘTE SATISFACȚIA CLIENȚILOR CA URMARE A UNEI DISPONIBILITĂȚI SPORITE A STOCULUI
Optimal Warehouse oferă posibilitatea de a face predicții de vânzări și pregătire din timp a loturilor de livrat pe baza mișcărilor din stoc. Astfel, soluția garantează creșterea capacității de asigurare a comenzilor client prin reducerea situațiilor de lipsă de stoc care duce implicit la creșterea satisfacției clienților.
Principalele activitati pe care le acopera sistemul Optimal Warehouse:
 • Receptie marfuri – solutia automatizeaza activitatile ce vizeaza achizitiile, receptiile si retururile de marfa.
 • Management stocuri – Optimal Warehouse permite gestionarea operatiunilor referitoare la miscarea marfurilor si ambalajelor in interiorul depozitului sau centrelor de depozitare.
 • Organizare si urmarire taskuri - solutia urmareste activitatea tuturor operatorilor din depozit, realizand totodata managementul taskurilor intr-un mod eficient.
 • Procesare, colectare si livrare comenzi – Optimal Warehouse permite procesarea comenzilor de beneficiar impreuna cu alocarile de stoc, gestionarea activitatilor de picking, operatiunile de sortare, impachetare, consolidare si incarcare.
 • Conectare si integrare – Optimal Warehouse se poate integra cu sisteme de tip ERP, platforme Ecomerce sau cu solutiile software ale firmelor de curierat pentru generarea automata a AWB-ului.
 • Gestiune coduri de bare - Optimal Warehouse permite gestiunea etichetelor, a codurilor de bare si utilizarea terminalelor mobile pentru automatizarea activitatilor.
Pași de implementare:
Analiză inițială
Planificare buget
Proiectare
Dezvoltare
Testare si implementare
Pilot
Întreținere, servicii post implementare
Rezultate obtinute in urma implementarii solutiei Optimal Warehouse:
 • 50% scadere a retururilor
 • 99% livrari corecte
 • 30% crestere a productivitatii angajatilor
 • 30% crestere a numarului de livrari
 • 99% acuratete a stocului
 • 100% trasabilitate
 • 35% optimizare a spatiului
 • 60% reducere a timpului de inventariere
Cui se adresează soluția Optimal Warehouse?
Industrii
RETAIL
UTILITĂȚI
IT & TELEKOM
CONSTRUCȚII
SECTOR PUBLIC
AGRICULTURĂ
MEDIA & PUBLICITATE
AUTO & ACCESORII
FARMA & COSMETICE
FMCG
LOGISTICĂ & TRANSPORTURI
DISTRIBUȚIE & PRODUCȚIE
/contact test
Peste 200 de clienți cu care lucrăm
Clienții nostri